Ben jij gek op strandfeesten? Voor zon, zee en gezelligheid denk je misschien direct aan tropische oorden, maar je hoeft eigenlijk niet de halve wereld over te reizen om hiervan te kunnen genieten. Ook aan de Belgische kust zijn er namelijk genoeg plekken om met je voeten in het zand en een drankje in je hand de zilte zeelucht in te ademen. Met de kusttram, zijn de leukste plekken eenvoudig te bereiken met de tram. Zo kan je verantwoord een drankje doen zonder dat je in hoeft te zitten over vervoer terug. Wel zo makkelijk!

  1. Blankenberg

In deze badplaats vind je vele gezellige strandtenten waar je gerust een dagje goed kunt vertoeven. Begin je dag goed in de Buddha bar en de Pier met een hapje en een drankje. Hier zit je heerlijk aan het strand waardoor je lekker aan je kleurtje kunt werken. Na een dagje strand mag er natuurlijk ook goed gegeten worden. De bodem moet ten slotte gelegd worden voor een gezellige avond uit. Aan de boulevard zijn meerdere restaurants te vinden zoals Picardie waar je heerlijk kunt eten. Ben je dan verzadigd en klaar voor een avondje stappen? Dan ga je het centrum in, waar je tot in de late uurtjes een dansje kunt wagen bij de club Ibiza. Als je toevallig in juli in Blankenberg bent, val je met je neus in de boter voor een goed feestje. Beachland wordt namelijk elk daar georganiseerd, waarbij de beste Belgische dj’s zich verzamelen op het beachfestival.

  1. Knokke- Heist

Deze bruisende kustplaats ligt net boven Blankenberg, en ligt dicht bij de Nederlands grens. Bezoek één van de beach clubs waar je goed op kunt warmen voor een lekker strandfeestje. Knokke staat bekend om de gezellige straatjes en de prachtige natuur in de omgeving. Ook het strand en de boulevard zijn perfect om een middagje of avond te genieten van de zwoele zomerdagen. Ga het centrum in om een filmpje te kijken en een drankje te doen. Of zie jij jezelf als een echte geluksvogel? Beproef dan je geluk en waag een gokje in het casino. Als je de avond dan af wilt sluiten met een goed feestje, ga je door naar de club Number one aan de boulevard.

  1. Oostende

Voor een weekend of vakantie met je vrienden, ga je naar Oostende. Met tientallen clubs, cafés en dansbars vind je altijd de perfecte plek voor een onvergetelijke avond. Of je het liefst naar live muziek luistert of met een cocktail in je hand je beste dansmoves laat zien, deze kustplaats heeft veel te bieden voor de party animals.

Hou een stapavond wel gezellig

Meer dan 8% van de Vlamingen tussen de 25 en 34 jaar heeft wel eens coke gesnoven. Dit wordt vaak tijdens het uitgaan gedaan en kan snel leiden tot fysieke en geestelijke verslaving. Hou het gebruik wel leuk en verantwoord. Zonder cocaïne behandeling is het namelijk erg moeilijk om van je cocaïne verslaving af te komen.