Je hebt een nieuwe auto nodig, maar zit er eigenlijk niet echt op te wachten om in een klap ontzettend veel geld uit te moeten geven. Ook wil je gewoon echt een nieuwe en dus geen tweedehands auto. Hoe mooi is het als je gewoon een soort abonnement zou kunnen aanschaffen waarbij je een auto volledig voor jezelf hebt indien je per maand een vast bedrag betaalt? Zo worden de kosten verdeeld over de maanden en dus hoef je niet in een keer een groot bedrag te betalen voor het hebben van een nieuwe auto. Laat dat toevallig ook nog eens bestaan! Shortlease privé is waar je naar opzoek bent. Shortlease is de uitkomst voor je probleem. In deze korte tekst lees je waarom je zou moeten gaan voor shortlease.

Dit zijn de voordelen van shortlease privé

Shortlease privé is eigenlijk gewoon ideaal indien jij jezelf herkent in het geschetste scenario van hierboven. Het scenario nog even in het kort: je wil dus een nieuwe auto en geen tweedehands. Echter zie je het niet zitten om hier direct een groot bedrag voor neer te leggen. Liever betaal je gewoon elke maand een vast bedrag met als voorwaarde dat je de auto volledig voor jezelf hebt en de auto mag gebruiken waar en wanneer je maar wil. Shortlease privé is dan de perfecte oplossing. Een ander voordeel van shortlease is dat je naast het vaste maandbedrag geen andere bedragen hoeft te betalen. Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig in de garage? Het shortlease privé bedrijf betaald dat voor je. Schade opgelopen? Ook dit wordt betaald door het shortlease bedrijf waar jij je shortlease prive contract mee hebt. Daarnaast is de auto maandelijks opzegbaar. Je zit nergens aan vast en dat is dan dus ook een voordeel van shortlease. Zo zie je maar dat shortlease echt gewoon de ideale oplossing is. Shortlease kent ontzettend veel voordelen en daarom is het ideaal om hier rekening mee te houden.

Een samenvatting van alle voordelen: maak je gebruik van shortlease dan krijg je een nieuwe auto die volledig voor eigen gebruik is. Gaan en staan waar jij wil. Het is niet nodig om in een keer een groot bedrag te betalen. Elke maand betaal je een vast bedrag. Eventuele kosten die gemaakt worden in de garage worden betaald door het shortlease bedrijf. Hier draai je niet zelf voor op. Tot slot is het maandelijks opzegbaar waardoor je nergens aan vast zit.