Wil je lekker eens even echt eruit? Gewoon, in je eentje? Dan kun je een auto huren lang weekend. Je kunt deze auto huren lang weekend via de Greenwheels app. Dat werkt net zo gemakkelijk als een auto huren Nijmegen, alleen heb je tijdens een weekend weg te maken met een speciaal tarief. Voor een lang weekend weg betaal je het tarief van een weekend weg + de extra uren die je de auto gebruikt. Zo kun je, als je een Greenwheels auto abonnement hebt en een weekend weg wilt van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur, al een auto huren voor een weekend vanaf € 49,00. Wil je daar nog een dag of twee aan vast plakken? Dan kost dat je € 29,00 per 24 uur. Vergeet niet dat je ook nog te maken hebt met een kilometervergoeding.

Een auto huren lang weekend geeft je de vrijheid

Je kunt een auto huren lang weekend en dan echt even van de radar verdwijnen. Even helemaal niks aan je hoofd. Lekker even hiken in de Ardennen of uitwaaien op Texel. Je kunt met de Greenwheels auto echt alle kanten op. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met je partner samen te vertrekken. Samen even genieten op de Veluwe of in het Zwarte Woud in Duitsland. Even tijd voor elkaar!

Een auto huren kan voor particulieren en zakelijke rijders

Je kunt bij Greenwheels terecht in vele hoedanigheden. Zo kun je er als particulier terecht voor het huren van een auto, maar je kunt er ook als zakelijke rijder terecht. En dat is best uniek te noemen. Als ZZP'er of startende ondernemer heb je vast al wel eens ontdekt hoe lastig het is om aan een auto te komen. Dat probleem heb je niet met Greenwheels. Hier ben je altijd welkom. Het enige vereiste is een geldig rijbewijs. En dat zou wel moeten lukken, toch?

Een huurauto in plaats van een eigen auto

In de afgelopen twee jaar hebben veel mensen hun broekriem flink moeten aanhalen. Het gevolg was dan ook dat veel mensen ervoor hebben gekozen hun eigen auto te verkopen. Dit levert, op jaarbasis met de verzekeringen, de wegenbelasting, de parkeerkosten, het onderhoud en de afschrijving al snel een besparing van zo'n €4.000,00 op! Al voor een paar euro per uur en een paar cent per kilometer kun je een Greenwheels auto huren. Je gebruikt deze auto alleen wanneer je deze nog hebt. En je betaalt alleen wanneer je deze auto gebruikt.