Vakantie Barcelona boeken? Je bent als Nederlander zijnde niet de enige. Deze stad is ontzettend populair onder de Nederlanders en dit is niet voor niets het geval. In Barcelona heb je simpelweg alles en daar kan je als vakantieganger natuurlijk optimaal van genieten. Een vakantie Barcelona betekent zon, zee en een prachtige omgeving. Ook vind je hier tal van leuke barretjes en grote discotheken. Mocht je een hapje willen eten in Barcelona dan kan dat natuurlijk ook erg goed. Geniet van een lekkere paella en heb echt even het gevoel dat je weg bent uit je eigen omgeving. Want juist daarom kiezen de meeste mensen ervoor om op vakantie te gaan. Even lekker ontspannen in een andere omgeving en weg uit de dagelijkse sleur. Het dagelijks leven kan namelijk voor een hoop stress zorgen, zeker wanneer je veel werkt en een gezin hebt. Ga er even lekker op uit met je partner en geniet in Barcelona!

Loop over de Ramblas in Barcelona

Ben je in Barcelona, dan loop je natuurlijk ook over de 1200 meter lange straat dwars door het centrum. De Ramblas behoort absoluut tot de trekpleisters van Barcelona en dit geldt bijvoorbeeld ook voor het Camp Nou. Dit is het voetbalstadion van FC Barcelona, een voetbalclub die behoort tot de grootste clubs op aarde en een mooie Nederlandse geschiedenis heeft. Denk bijvoorbeeld aan namen als Johan Cruijff en Patrick Kluivert. Momenteel heeft de club ook een Nederlandse trainer, namelijk Ronald Koeman en spelen Memphis Depay, Sergiño Dest, Luuk de Jong en Frenkie de Jong ook bij de club. Kortom, genoeg redenen om een kaartje te kopen. Het Camp Nou is een zeer groot stadion en zal absoluut indruk op je maken.

Geniet van lekker weer

In Barcelona is het bijna altijd lekker weer en dat is voor de meeste vakantiegangers wel zo belangrijk. Juist daarom is het aan te raden om voor een hotel met een zwembad te kiezen. Zo kan je na een lange dag in de zon gelopen te hebben even afkoelen in het zwembad en dat is natuurlijk top. Ga op zoek naar een schoon hotel met een goede naam en doe wat onderzoek voordat je het hotel boekt. Zo voorkom je dat je een slecht hotel boekt en zo voorkom je ook dat je te veel betaald voor een hotel. Bij de ene aanbieder kan het hotel namelijk net wat goedkoper zijn dan bij de andere aanbieder en zo bespaar je geld.