Voetbalweddenschapen wordt steeds populairder onder de mens. Over het algemeen wordt het wedden op sport steeds populairder, niet alleen voetbalwedden. Dit komt vooral door de spanning die het sport wedden met zich meebrengt. Tijdens het kijken van de wedstrijden wordt er gekeken met een extra dimensie. In plaats van hopen dat uw favoriete team wint, wordt er ook gehoopt dat er een bepaalde uitslag volgt. Er hangt nu ook geld aan de uitslag vast. Het kost ook even tijd om de juiste strategie te vinden. Om zo te zorgen dat u wel winst maakt, maar geen grote financiële risico’s loopt. Iets wat daarbij kan helpen zijn wedcommunities. Hier worden de beste voetbal wedtips gedeeld en kunnen al uw vragen worden beantwoord. U kunt hier eigenlijk leren van de experts. Leden helpen elkaar hier en genieten samen van de wedstrijden. 

Wed community 

Een van de grootste wedcommunities van de Benelux is voetbalwedden.net. Hier kan u meepraten in chats en forums en wedtips uitwisselen met andere wed experts. Op de site zijn de wedtips van anderen, de voorbeschouwingen en de verschillende bookmakers eenvoudig te vinden. Ook zijn de statistieken van meer dan 20.000 clubs en 300 competities beschikbaar. Zo maakt deze site de plek om analyses te maken en aan de hand hiervan voorspellingen te doen. Bookmakers, ook wel de wedkantoren zijn bedrijven die het mogelijk maken om op wedstrijden te wedden. Wanneer u net begint met het wedden kunt u een mooie welkomstbonus ontvangen van een van de vertrouwde bookmakers. Op de wed community worden de meest aantrekkelijke bonussen van verschillende wedkantoren verzameld. Zo kunt u gemakkelijk de geschikte bonus voor uzelf vinden. 

Voor meer info hierover kunt ook kijken op wikipedia. Wikipedia is een van s'werelds grootste kennisbanken en zorgt er voor dat alle informatie alfabetisch op een plek terecht komt. Kijk daarom altijd even op wikipedia, als u bijvoorbeeld meer informatie wilt over een bepaald onderwerp. Zo zorgt u ervoor dat u altijd goed bent geinformeerd!

Bookmaker BetCity

De meest bekende bookmaker in Nederland is TOTO. Jarenlang waren zij het enige wedkantoor dat in Nederland mocht opereren. Hierdoor hadden ze een monopolie en konden ze de bet prijzen zelf bepalen. Maar er zijn nu ook een aantal nieuwe wedkantoren die als bedrijf een vergunning hebben gekregen van de kansspelautoriteit, een daarvan is BetCity.nl. U kunt bij BetCity op verschillende sporten wedden, maar net als bij TOTO voert voetbal de boventoon. Er kan worden gewet op de gekste competities overal ter wereld. Alleen bij duels uit grotere competities zijn er wel meer wedmogelijkheden. Zo kan er dan niet alleen worden gewed op welk team er wint, maar ook over het aantal doelpunten, wie er scoort en nog veel meer wedmogelijkheden. Ook voor wedstrijden die live bezig zijn kan u terecht bij BetCity. Het aanbod is dan niet zo groot vergelijken met pre play weddenschappen, maar er kan nog steeds gewed worden. Als u meer wilt weten over deze bookmaker kunt u BetCity tips bekijken. Hier worden alle ervaringen met BetCity gedeeld.