De scooter is, natuurlijk, het meest ideale vervoermiddel voor in de stad. Helemaal wanneer je kiest voor een scooter met een blauwe kentekenplaat. Op deze scooter is geen helm verplicht en deze gaat ook maar 25 km per uur. Maar wat nu als je toe bent aan een nieuwe scooter? Waar ga je dan naartoe? Naar Scooterwinkel Amsterdam natuurlijk! Bij Scooterwinkel Amsterdam kun je online terecht voor het bestellen van jouw nieuwe scooter. Heb je al bedacht wat je wilt? Of ga je eindeloos online op zoek? Kom je er echt niet uit? Dan kun je in Alphen aan den Rijn terecht in de grote winkel en showroom.

Scooterwinkel Amsterdam heeft alle mogelijke scooters in huis

Op een scooter Amsterdam door is het fijnste dat er is. Je kunt rustig toeren en om je heen kijken en toch ben je al snel van A naar B. Of naar C natuurlijk, net wat jij wilt. Bestel je scooter in ieder geval bij Scooterwinkel Amsterdam. Zij kunnen je voorzien van alle benodigde informatie en je, letterlijk, snel op weg helpen. Op de website zie je welke scooters er allemaal beschikbaar zijn. Wil je een elektrische scooter? Dat kan bij Scooterwinkel Amsterdam. Wil je een liever een driewielscooter? Ook dat is geen probleem.

Haal je brommerrijbewijs voor je een scooter koopt

Op welke scooter je straks ook wilt rijden, het is altijd belangrijk dat je een brommerrijbewijs hebt. Zonder dat rijbewijs mag je echt de weg niet op. Dat mag trouwens ook niet zonder verzekering. Je kunt je, ook weer online, gemakkelijk verzekeren. Heb je een snorfiets? Dan krijg je een blauw plaatje voor op je scooter. Is jouw scooter een bromfiets, dan krijg je een geel plaatje. Het enige verschil tussen deze twee zit, oké, behalve dan in de kleur, in het vermogen van de scooters. 

Hou je aan de regels

Het is misschien cliché, maar je weet het eigenlijk zelf ook al wel: je dient te te allen tijde aan de geldende regels te houden. Hou je dus aan de snelheid, stop voor het rode verkeerslicht en draag je helm. Dat laatste geldt natuurlijk alleen als je op een scooter met een blauw plaatje rijdt. Waarom je hier geen helm bij op moet? Dat is omdat de scooter met het blauwe plaatje maximaal 25 km per uur mag rijden. Wil je liever wel een helm op? Dan mag dat natuurlijk, het gaat om jouw eigen veiligheid.